U damwanden

Stalen U damwanden​

Heeft u voor uw project stalen U damwanden nodig? Om te kunnen voldoen aan verschillende behoeften heeft Gooimeer een breed assortiment dat aansluit bij al uw projecten en wensen! Wij leveren een compleet bereik stalen damwand U-profielen met Larssen sloten, in 500, 600 en 750 mm breedte. Onze U damwanden hebben een optimale sterkte-gewichtsverhouding en kunnen allemaal op- en afgewalst worden. Onderaan deze pagina vindt u verdere technische specificaties van al onze U-profielen.

U damwanden

Voordelen van U-damwanden
Een U-profiel heeft de vorm van de letter ‘U’. Deze profielen worden al sinds het begin van de vorige eeuw wereldwijd toegepast in allerlei soorten constructies vanwege hun maatvastheid, duurzaamheid en kwaliteit. U-damwanden zijn bijvoorbeeld uiterst geschikt voor tijdelijke constructies en voor kleine, middelgrote of grote projecten waarbij sprake is van een grote grond- en/of waterdruk.

Door de geometrie en sterke sloten is de levensduur van deze profielen over het algemeen langer dan bij andere typen stalen damwand. U-profielen zijn om deze reden ook een goede oplossing voor tijdelijke stalen damwandconstructies of lichte stalen damwandconstructies.

U damwanden van Gooimeer in beeld: