Over ons

De stalen damwanden van Gooimeer

Bij Gooimeer leveren wij al bijna 50 jaar de allerbeste producten voor uw stalen damwand. Omdat wij een grote variatie in ons depot in Almere klaar hebben liggen, kunnen wij u snel en effectief helpen. De centrale locatie van onze opslag, dicht bij vaar- en snelwegen, zorgt ervoor dat wij snel per schip of per vrachtwagen kunnen leveren!

In 1976 begon Gooimeer als klein familiebedrijf. Hierna zijn we doorgegroeid en hoewel er snel medewerkers bijkwamen en het bedrijf van vader op zoon werd overgedragen, zijn wij nog steeds trots op de korte lijntjes en het directe contact binnen ons bedrijf tussen onze medewerkers. Hierdoor zijn we uiterst flexibel en kunnen we snel schakelen en leveren. Dit onderscheidt ons van andere leveranciers van stalen damwanden. Samen met u zorgen wij voor een snelle en goede levering om al uw projecten van groot tot klein af te kunnen ronden!

Gooimeer handelt naar Internationaal Metaal Convenant voor metaalsector

Naast onze focus op onze klant, vinden wij het ook belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom hebben wij ons aangesloten bij het Internationaal Metaalconvenant. We streven ernaar om het veroorzaken of bijdragen aan negatieve impact op werknemers, mensenrechten, het milieu, corruptie en consumenten te vermijden en bij te dragen aan herstel.

stalen damwand voorraad Gooimeer