Energiedamwanden

Gasloos verwarmen met Energiedamwanden​

Met het introduceren van onze Energiedamwanden hebben we een belangrijke stap vooruit gezet. Samen FET hebben wij een gepatenteerd systeem op de markt gebracht dat de enorme warmtereserves die aan het aardoppervlak beschikbaar zijn benut. Dit systeem is bijzonder, omdat het zonder extra werkzaamheden kan worden geïnstalleerd en efficiënt energie uit het omringende water(oppervlak) en uit de bodem kan halen. Met de gewonnen warmte-energie kunnen huizen, kantoren en andere gebouwen worden verwarmd of gekoeld.

 

Met deze damwanden kunt u een onbegrensde hoeveelheid thermische energie opwekken. Hiermee kunnen gebouwen en huizen gasloos verwarmd worden en bijdragen aan een duurzame energietransitie in Nederland. Deze damwanden kunnen bij renovatiewerkzaamheden of bij nieuwe projecten geplaatst worden en dragen tevens bij aan een significante CO2-reductie. Met een COP van 5,0 zijn zelfs rendementen van 500% haalbaar! Ook voor bestaande situaties met stalen damwanden hebben wij een passende oplossing.

De voordelen van Energiedamwand

Voor meer informatie over onze energiedamwand hebben wij een aanvullende website opgezet, waar u alle voordelen en technische specificaties kan bekijken. Daarnaast kunt u natuurlijk met al uw vragen bij ons terecht.

energiedamwanden

Gooimeer staat voor betrouwbaarheid, innovatie, betrokkenheid en flexibiliteit. Vanwege onze klantgerichtheid, vernieuwende systemen zoals de energiedamwanden en onze betrokkenheid bij talloze bouwprojecten is Gooimeer vandaag de dag toonaangevend in West-Europa!

Downloads

Datasheets

Stalen damwandprofielen Gooimeer 1

Autocad

Stalen damwandprofielen Gooimeer 3