Sheet Pile Corrosion Calculator

Sheet Pile Corrosion Calculator (SPCC)

Gooimeer heeft een programma ontwikkeld voor de berekening van mogelijke corrosie bij damwanden. Met dit programma kunt u de resulterende sterkten en stijfheden aan het eind van een door u aangegeven levensduur berekenen voor U-damwanden van Vitkovice of ZZ-profielen van Zizhu.

De bediening van het programma is eenvoudig, u volgt gewoon het stappenplan. Hierbij moet een aantal variabelen ingevuld worden zoals profiel, levensduur, corrosiebescherming en corrosiesnelheid.

De corrosiesnelheid is o.a. gebaseerd op de CUR 166, maar kan ook handmatig ingevuld worden. Het programma sluit af met een overzicht van de ingevulde waarden en geeft de resterende mechanische eigenschappen van de damwand weer. Door uw e-mailadres in te vullen, kunt u het overzicht ook als pdf toegestuurd krijgen.

Tevens kunt u de Sheet Pile Corrosion Calculator vanaf uw smartphone gebruiken. U kunt dan een snelkoppeling maken, waardoor er een icoontje op uw smartphone verschijnt. Door op het icoontje te drukken heeft u direct toegang tot de calculator.

We staan bekend om onze kennis, ervaring en meedenken. Daarom weten aannemers, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, overheden en heibedrijven onze damwanden te vinden voor hun bouwprojecten. Bij ons kunt u uitgaan van persoonlijk contact en een snelle levering!

De uitkomst van deze berekening is een theoretische benadering van de werkelijkheid. Gooimeer kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor afwijkende resultaten.