Verhuur damwanden

Verhuur damwanden

Verhuur damwanden is mogelijk naast verkoop van onze producten. Bij Gooimeer kunt u terecht voor de verhuur van damwanden en balken. Wij zijn marktleider in de verhuur van stalen damwanden! Vanwege de hoge kwaliteit van onze producten zijn deze uiterst geschikt voor tijdelijke constructies, zoals bouwputten, leidings- en rioleringssleuven, afdammingen, zinkers, en ga zo maar door.

Als het project voltooid is, halen wij de stalen damwanden of balken weer op. Door het hergebruiken van producten wordt het materiaal zo effectief mogelijk ingezet en wordt verspilling voorkomen. Ook dragen we door het verhuren van onze producten bij aan een duurzamere oplossing voor u én voor de wereld!

Voordelen van huren

Na inlevering van de gehuurde damwanden of balken zorgt Gooimeer zelf voor eventuele reparaties, zodat de producten voor een volgende tijdelijke bouwput weer beschikbaar zijn. Indien de gebruikstijd erg lang wordt, kan er ook overwogen worden om de producten te kopen met een gegarandeerde terugkoopprijs aan het eind van de gebruikstijd. Zo biedt Gooimeer altijd een passende damwand voor u en uw project!

verhuur damwanden

Heeft u een specifieke wens of vraag over de verhuur van damwanden of balken? Neem gerust contact met ons op.