PZC damwanden

Stalen PZC damwanden

Zoekt u voor uw project PZC-damwanden? Ook dan kunt u bij Gooimeer terecht! De PZC-damwand onderscheidt zich van andere typen damwanden door een unieke en ijzersterke Ball en Socket slotverbinding. Deze verbinding werd decennia geleden al toegepast op stalen damwanden en is vanwege zijn unieke eigenschappen nog steeds populair!

 

Vanwege de hoge staalkwaliteit en de vele keuzes met betrekking tot de sterke waarin de damwanden geleverd worden, kunnen deze profielen op bijna alle projecten toegepast worden. Zo zijn ze bijvoorbeeld geschikt voor kanaalwerken, ondergrondse parkeergarages, tunnels en kademuren.

Voordelen van onze PZC damwanden

Bij Gooimeer leveren wij PZC-profielen van het Amerikaanse Gerdau. Deze stalen damwand PZC-profielen zijn een enorme stap voorwaarts in de technologische ontwikkeling van grond- en waterkering.

Enkele kenmerken van de PZC-profielen van Gerdau zijn:

PZC damwanden Gooimeer
PZC damwanden

Bovendien voldoen alle profielen aan de eisen en toleranties van NEN EN 10248 deel 1 en 2 en heeft het staal een minimale staalkwaliteit van S 355 GP. Ook hebben wij voor deze profielen een ruime keuze aan standaard hoekprofielen, waardoor hoekoplossingen eenvoudig te realiseren zijn.